Pasta med ärtpesto och halloumi

Sätt igång med att koka pasta, tagliatelle eller spagetti. Gör ärtpeston under tiden:

Häll kokande vatten över ca 2 dl gröna ärtor, häll av efter ett par minuter. Mixa ärtor, ca ½ dl skivad salladslök eller purjolök, häll i olivolja till lagom konsistens, brukar vara lagom med ½ dl och sist tillsätts färsk basilika eller persilja, kan fungera med frysta kryddor också. Ska testa. Smaka av med salt och peppar.

Tärna 200 g halloumi, stek dem i olivolja, strö på chili, antingen färsk, pulver eller flingor.

Servera pastan med halloumin, ärtpesto och garnera med några örtblad.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s