2018-02-19

Idag är det läge för ett härligt recept! Kanske något gott till fikat? Kommer här:

LOTTAS KÅSERIKAKA

(serveras i lagom portioner)

1 rolig händelse

1,5 tid (gärna mer)

2  fantasi

0,5  sanning (doseras efter behov, eller uteslut helt)

1 nypa salt

Något sött (inte för sliskigt)

Rör ihop alltsammans till en jämn smet, det får inte bli en enda röra. Välj också ut när, var och hur den ska serveras. Blogg, dagstidning, veckotidning, månadsmagasin, personalblaska? Smörj läsarna ordentligt, en kåserikaka ska vara lättsmält och helst inte fastna i sin form. Vill man ha den riktigt smaskig kan man blanda in någon lite avvikande ingrediens. Obs, endast i små bitar, så att ingen sätter i halsen.

Om kåserikakan inte känns riktigt klar är det bara att presentera den som en kladdvariant. Kamouflera misslyckandet med lite delikat fluff, det kan gå hem. Blir den istället seg och torr, skicka den som en postkaka och skyll sedan på Postnord. Alternativt släng alltihop i papperskorgen.

Kåserikakan blir för det mesta bättre om den får stå till sig någon dag. Ta bort alla tråkiga, trista kanter innan den serveras, de kan ge en besk eftersmak.

Njut av resultatet med en kopp kaffe när den är klar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s