Hundlycka

IMG_1372

Det här är vår dansk-svenska gårdshund, registrerad med ett tjusigt kennelnamn som han inte har en aning om. Han kallas Nero och kommer för det mesta när man ropar så. Om han inte är upptagen med att jaga mullvadar, dammsuga stallgolvet efter pellets eller skälla på brevbäraren.

Jimi

Det här är vår andra hund Jimi. Han kommer inte när man ropar, för han är i det närmaste döv. Och börjar bli lite senil. För en tid sedan fick vi gå och leta efter honom efter den dagliga hundrundan, då satt han på trappan till ett annat hus och verkade tycka att han var hemma. Möjligen är han också lite färgblind, det huset var ljusgrönt , vårt är rött.

Något som däremot inte mattats av med åldern är matglädjen. Han äter med förtjusning både kattmat, sopor och fallfrukt. Han tycker mycket om barn, kanske mest för att de tappar så mycket ätbart på golvet.

IMG_7282

Båda vovvarna är omplaceringshundar, de kommer från bra hem men där man av olika skäl inte kunde ha dem kvar. Vi är så glada att vi fick lov att ta hand om dessa båda hundgossar som ger oss så mycket tillbaka. Massor av kärlek och blöta hundpussar. Och en hel del hundhår och grus i hela huset 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s